Kepler Club viesnīca Rīgas Lidostā

SB UN PARTNERI īsteno vērienīgu bīdāmo durvju automātikas projektu Kepler Club viesnīcā Rīgas Lidostā.

Kepler Club, www.keplerclub.com, ir jaunākās paaudzes lidostas viesnīca Rīgas lidostas terminālī. Tā piedāvā komfortablu un relaksējošu vidi gaidīšanas laikā pirms un starp lidojumiem, ar privāto atpūtas kapsulu zonu vai ģimenes numuru, ar sanitārajām telpām, atpūtas zāli u.c. Kepler Club atrodas dažu minūšu gājienā no iekāpšanas sektoriem.

SB UN PARTNERI sadarbībā ar DEKOPIRS PRO aprīkoja Rīgas lidostas viesnīcas Kepler Club durvis ar modernākajiem bīdāmo durvju automātikas risinājumiem no ražotāja GEZE.

GEZE Powerdrive PL-HT
automātiskā bīdāmo durvju sistēma vienai vērtnei  ar paaugstinātām higiēnas prasībām.
Pielietojums: iekšdurvīm, piemēram, operāciju zālēs vai laboratorijās, vērtnēm līdz 200 kg, lielai vēršanās noslodzei, sienas atvērumiem no 800mm - 2500 mm.
Hermētiskais blīvējums panākts ar vērtnes nolaišanu un piespiešanu durvju ailes konstrukcijā, blīvējums pa perimetru un stūros. Integrējama dažāda veida piekļuves kontroles sistēmās.

GEZE ECdrive T2 automātiskā bīdāmo durvju  sistēma vienai vai divām vērtnēm, kuru var uzstādīt uz sienas vai īpaši veidotā sienas kabatā. 
Pielietojums: iekšdurvīm un ārduvīm ar lielu vēršanās noslodzi, koka vai stikla vērtnēm līdz 140 kg, sienas atvērumiem no 700mm - 3000 mm. 
Integrējama dažāda veida piekļuves kontroles sistēmās.

Abām ražotāja GEZE bīdāmo durvju automātikām ir plašas izmantošanas iespējas dažādu veidu sabiedriskās ēkās. Apvienojamas ir funkcionālās prasības, dizaina vēlmes un būvniecības normas.


Next
Comments